Inleiding
       Liever passief
       Slaan
       Schoppen
       Ontsnappen
       Uit je tasje
       Meer aanvallers
       Verkrachtingen
       Alert leren zijn
       Tot besluit

Tot besluit

Gefeliciteerd! Je hebt de laatste dagen veel over zelfverdediging geleerd. Laten we hopen dat je het nooit nodig zult hebben.

Om zoveel mogelijk profijt van dit e-book te hebben, is het verstandig om de beschreven technieken af en toe eens te oefenen. Met je vriend, je man, je broer, je vader, je zoon - het liefst met een man, omdat mannen in dit soort situaties nu eenmaal andere dingen doen dan vrouwen. Oefenen met een man is dus veel realistischer.
Wen jezelf ook aan om regelmatig de beschreven alertheidsoefeningen te doen. Dat voorkomt mogelijke paniekreacties als het er een keer echt toe doet.

Heb je hier iets aan gehad? Laat het me weten: rob2@cursus-zelfverdediging.nl. Positieve reacties plaats ik graag op de site, om de drempel ook voor andere vrouwen zo laag mogelijk te krijgen.

Heb je op- of aanmerkingen? Ook daarvoor geldt dat ik ze graag hoor - dan neem ik je aanbevelingen misschien mee in een volgende versie!

Ken je iemand die hier misschien ook iets aan heeft? Stuur ze dan s.v.p. GEEN KOPIE van dit bestand, maar stuur ze naar www.cursus-zelfverdediging.nl. Ze zullen blij genoeg zijn als je ze op een goedkope oplossing attent maakt, en als ik af en toe een cursus verkoop kan ik de site ook in stand houden.

Een vriendelijke groet,


Rob

Terug naar boven